Levering

De prijs van het gras is:

  • Bij afname van 1 t0t 10 m2 – €3,00 per m2
  • Bij afname van 11 tot 80 m2 – € 2,80 per m2
  • Bij afname vanaf 80 m2 – Prijs op aanvraag

Klik hier voor het bestellen van graszoden.

De door ons geleverde graszoden zijn dagvers en worden gesneden in rollen van 2,5 meter lang en 40 cm breed, elke rol is dus 1 m2. Een rol heeft een doorsnede van ongeveer 30 cm en weegt (afhankelijk van de vochtigheid) tussen de 12 en 20 kg. Het gras dient na levering binnen 24 uur gelegd te worden. U dient ze bij voorkeur in de schaduw te bewaren en ze vochtig te houden alvorens ze gelegd worden, dit om uitdroging te voorkomen.

Afgehaald 
Het gras kan op zaterdagochtend worden afgehaald tussen 10 en 10.30 uur (later kan ook, indien u vooraf aangeeft hoe laat), of doordeweeks ’s avonds (vanaf 25 m2) na 19.00 uur. De graszoden dient u ten minste 24 uur van te voren te bestellen. U kunt bestellingen ook per e-mail plaatsen. U ontvangt van ons altijd een bevestigingsmail, zodat u weet dat de bestelling is verwerkt.

Thuisbezorgd 
U kunt de graszoden ook door ons laten bezorgen. De graszoden dient u ten minste 24 uur van te voren telefonisch of per e-mail te bestellen. U ontvangt dan van ons altijd een bevestigingsmail, zodat u weet dat de bestelling is verwerkt. De prijzen voor het bezorgen zijn afhankelijk van hoeveelheid en afstand.

Het bezorgen op doordeweekse dagen gebeurt in de avonduren. Houdt hier rekening mee tijdens het bestellen (wilt u bijvoorbeeld vrijdag graszoden leggen dan dient u deze uiterlijk woensdag te bestellen zodat wij deze donderdagavond kunnen snijden en leveren).