Levering

De door ons geleverde graszoden zijn dagvers en worden gesneden in rollen van 2,5 meter lang en 40 cm breed, elke rol is dus 1 m2. Een rol heeft een doorsnede van ongeveer 30 cm en weegt (afhankelijk van de vochtigheid) tussen de 8 en 25 kg. Het gras dient na levering binnen 24 uur gelegd te worden. U dient ze bij voorkeur in de schaduw te bewaren en ze vochtig te houden alvorens ze gelegd worden, dit om uitdroging te voorkomen.

Afgehaald 
Het gras kan op zaterdagochtend worden afgehaald tussen 10 en 11 uur, of doordeweeks ’s avonds (vanaf 25 m2) na 19.00 uur. De graszoden dient u ten minste 1 dag van te voren te bestellen. U kunt bestellingen ook per e-mail plaatsen. U ontvangt van ons altijd een bevestigingsmail, zodat u weet dat de bestelling is verwerkt. De prijs van het gras is €2,50 per m2 (Bij hoeveelheden boven de 80 meter gelden lagere prijzen). Klik hier voor het bestellen van graszoden.

Thuisbezorgd 
U kunt de graszoden ook door ons laten bezorgen. De graszoden dient u ten minste 1 dag van te voren telefonisch bestellen. U kunt bestellingen uiteraard ook per e-mail plaatsen. U ontvangt dan van ons altijd een bevestigingsmail, zodat u weet dat de bestelling is verwerkt.
De prijzen voor het bezorgen zijn afhankelijk van hoeveelheid en afstand. Bezorgen is alleen mogelijk indien uw bestelling minstens 25 m2 bedraagt.

Het bezorgen op doordeweekse dagen gebeurt in de avonduren. Houdt hier rekening mee tijdens het bestellen (wilt u bijvoorbeeld vrijdag graszoden leggen dan dient u deze uiterlijk woensdag te bestellen zodat wij deze donderdagavond kunnen snijden en leveren).